Intro og undervisning

HOS OS ER UNDERVISNINGEN TILPASSET DEN ENKELTE - HVILKET SIKRER EN HØJ KVALITET I UNDERVISNINGEN. DIN GARANTI FOR DET BEDSTE RESULTAT.

 

GRATIS INTRO

Du er velkommen til vores gratis og uforpligtende introduktionsmøde, som afholdes på køreskolen den første teoriaften kl. 17.00. Tilmelding og datoer kan ses under fanen “HOLDSTART”.

 • Du vil blive introduceret til, hvordan man erhverver et kørekort.
 • Vi vil fortælle dig om reglerne og kravene, som du skal opfylde for at tage kørekort.
 • Du vil få information om, hvordan undervisningen foregår hos os, og du vil få lejlighed til at hilse på vores hjælpsomme kørelærere, som er klar til at svare på spørgsmål.

Hvis du beslutter dig for at tage dit kørekort hos os, kan du fortsætte allerede samme aften med den første rigtige teorilektion.

 

UNDERVISNING

På Gribskov Køreskole afvikles al teoriundervisning på hold, som sikrer dig den mest optimale læring.

Lovkrav
Undervisningen til bil og mc er lagt i faste rammer fra myndighedernes side. Undervisningen skal derfor følge den lektionsplan, som du får udleveret ved kursusets start.

Teoriundervisning
Teoriundervisningen foregår på Gøgevangen 19, 3250 Græsted. Du skal komme til teoriundervisning en fast dag om ugen men du har også mulighed for at benytte vores fleksible teoriundervisning på vores afdeling i Hellerup og Birkerød.

Teoriundervisningen foregår dels på de nyeste opdaterede undervisningsprogrammer og dels ved undervisning på storskærm, som bliver afholdt af vores erfarne kørelærere. Dette er for at sikre en effektiv læring og som kan få dig til at bestå din teoriprøve første gang.

Teoriundervisningen er meget flexibel, og du er velkommen til at komme til al den teoriundervisning, du ønsker. Du kan på den måde repetere tidligere lektioner, hvor du måske er usikker på stoffet og/eller har relevante spørgsmål, du ønsker at få afklaret.

Som supplement til teoriundervisningen på køreskolen får du imod betaling udleveret et login, som giver dig adgang til at læse på teorien og lave teoriprøver hjemmefra (onlineteori). Adgang til onlineteori er gældende i 4 måneder, og er inkluderet i alle vores pakker.

Teorien skal du kunne udenad, så det er absolut værd at yde en indsats. Det koster desuden ekstra gebyr at skulle indstilles til prøve igen, hvis du ikke består din teoriprøve.

I køreuddannelsen er der krav om integreret undervisning. Det vil sige, at teoriundervisningen og den praktiske undervisning hænger sammen, og du har mellem hver teoritime også praktisk undervisning. Efter du har gennemgået en teorilektion, skal du afprøve teorien i praksis sammen med din kørelærer og sådan fortsætter det indtil du har gennemført al den obligatoriske undervisning.

Evaluerende prøver
Der afholdes evaluerende teoriprøver flere gange i løbet af teorikursuset. Ved gennemgang af evaluerende prøver får du en idé om, hvordan teoriprøven hos politiet foregår, og kørelæreren vil lave en uddybende gennemgang af prøven, så du bliver bedre klædt på til den endelig teoriprøve hos politiet.

Evaluerende prøver er supplement til teoriundervisningen, og du er velkommen til at komme lige så tit du har lyst.

Vi har desuden et åbent hold på vores afdeling i Hellerup hver mandag kl. 18:00-19:15, hvor undervisningen tager udgangspunkt i at give et ekstra boost til at bestå teoriprøven. På det åbne hold tager vi enkelte emner op og gennemgår i klassen, men har primært fokus på evaluerende teoriprøver. Her er du selvfølgelig også velkommen til at deltage. Det åbne hold er alene supplerende undervisning, og kan ikke træde i stedet for den obligatoriske undervisning.

Praktisk undervisning
Det aftales med den enkelte elev hvor den praktiske undervisning starter og slutter.

Du vil ikke blive undervist af 10 forskellige kørelærere. Hos os vil den samme kørelærer følge dig i behagelige og trygge rammer fra start til slut. Den bil du bliver undervist i, er også den du skal til prøve i hos politiet. Vores erfaring er, at dette giver det bedste resultat.

Vi har 8 erfarne kørelærere tilknyttet Stenbæks Køreskoler. Vi har følgende biler til rådighed:

 • Kia Proceed
 • Peugeot 408
 • VW T-Roc
 • VW Tiguan (automatgear)
 • VW Golf VII
 • Jeep Compass
 • Mercedes E220 (automatgear)
 • Citroén C4
 • Hyandai Tucson

Vi har følgende MC’er til rådighed for undervisningen:

 • Suzuki SV 650 (årgang 2019+2020)
 • Yamaha YF6