Kørekort til bil

LOVKRAV

TEORIUNDERVISNING
29 teorilektioner á min. 45 minutter.
Det er et lovkrav, at de 29 teorilektioner følges i nummerisk rækkefølge.
Undervisningen og evaluerende prøver foregår i vores nye hyggelige lokaler, med de nyeste opdaterede programmer, både på pc og af en kørelærer på storskærm.

MANØVREBANE
4 lektioner á 45 minutter.
Kurset foregår på en lukket øvelsesplads. Her skal du lære at bruge kobling, gear og de andre instrumenter, som er vigtige at kende, for at kunne betjene bilen rigtigt. Du vil køre alene i bilen og modtage vejledning fra instruktøren undervejs.

PRAKTISK KØRSEL
16 køretimer á 45 min. varighed.
Du vil få din egen kørelærer, som følger dig fra start til slut med samme bil.
I timerne indgår mørke-, landevejs- og motorvejskørsel.

KØRETEKNISK ANLÆG
4 lektioner á 45 min. varighed.
På køreteknisk anlæg skal du prøve forskellige manøvrer.
Du skal lave bremseøvelser på tør og glatvejbelægning og øvelser i at tilbageføre bilen efter kørsel i rabat samt øvelser i at oprette bilen ved forhjuls- og baghjulsudskridning.
Du skal på køreteknisk anlæg så tæt som muligt på din praktiske køreprøve, så du er fuldstændig sikker i at betjene bilen.

LYNKURSUS

Tag dit kørekort i en fart!
Med et lynkursus kommer du igennem forløbet hurtigt og effektivt. Skal det gå ekstra stærkt og kan du ikke vente med at stå med kørekortet i hånden, skal du vælge et lynkursus hvor der bliver sat ekstra turbo på. Dette indebærer, at din kørelærer er til rådighed i større omfang, og vil sørge for at hjælpe dig og planlægge alt, så tidsrammen kan overholdes.

Med et lynkursus garanterer vi, at du har gennemført den lovpligtige undervisning inden for 3 uger. For at kunne opfylde dette, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved tilmelding (men er dog ikke en forudsætning for at tilmelde sig). Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp. Lynkursus-pakken indeholder al den lovpligtige undervisning.

product_car

Lovpakke til bil inkl. online teori (SPAR 2.486,00 kr.)

14.999,00 DKK

Ubegrænset teori, manøvrebanekursus (4 lektioner á 45 min), 16 praktiske kørelektioner á 45 min, glatbanekursus (5 lektioner á 45 min) og adgang til teoriundervisning.dk (onlineteori).

Udover lovpakken skal du betale for:

- Ekstra praktiske lektioner á 45 min - Bil (ved køb af lovpakke) 500,-
- Førstehjælpskursus 700,-
- Praktisk prøve bil (inkl. 1 times forberedelse) 1.500,-
- Prøvegebyr til færdselsstyrelsen (førstegangserhververe) 1000,-