MØD DIN KØRELÆRER

Svend – kørelærer siden 2000

Bil: Hyandai Tucson
Underviser i kørekort til bil

Om Svend
Jeg har siden år 2000 haft Gribskov Køreskole, og har gennem de 20 år der gået, givet kørekort til mere end 3000 elever.

Det at tage kørekort, skal være en god og behagelig oplevelse for eleven.

Jeg lægger vægt på, at have god tid til den enkelte elev og samtidig opretholde et højt faglig niveau, så det bliver en fornøjelse for den enkelte elev at få kørekort.

Emilio – kørelærer siden 2000

MC: Yamaha YFZ-N + Suzuki SV650
Underviser i kørekort til bil, trailer, MC, bus og lastbil + særlig godkendt til at uddanne kørelærere.

Om Emilio
Jeg har været kørelærer siden 2000, og stiftede Rebekkavej Køreskole i 2005, Birkerød Køreskole i 2015 og Helsingør MCkøreskole i 2019. Jeg har siden 2016 været leverandør til Forsvaret.

Jeg elsker mit job og det handler for mig om at, at eleverne får et hurtigt og tilfredsstillende forløb.

Et af mine succeskriterier er, at eleverne skal bestå både deres teori- og praktisk prøve første gang. Det er den bedste reklame for mig, og klart det bedste for eleverne.

Tine – kørelærer siden 2010

Bil: VW Golf VII
Underviser i kørekort til bil + særlig godkendt til uddannelse af kørelærere

Om Tine
Jeg har været kørelærer siden 2011, men har været tilknyttet i administrationen på Rebekkavej Køreskole siden 2008. Jeg har desuden ansvaret for driften af Birkerød Køreskole, som er opstartet i 2015.

Plænlægning er alfa omega når man skal have kørekort. Hvis du tilrettelægger dit forløb fra starten, får du et hurtigt og billigt kørekort. Derudover skal der en portion gå-på-mod og ikke mindst lysten til at få kørekort – så går det hele let, sikkert og hurtigt.