MØD DIN KØRELÆRER

Emilio – kørelærer siden 2000

MC: Yamaha YFZ-N + Suzuki SV650
Underviser i kørekort til bil, trailer, MC, bus og lastbil + særlig godkendt til at uddanne kørelærere.

Om Emilio
Jeg har været kørelærer siden 2000, og stiftede Rebekkavej Køreskole i 2005, Birkerød Køreskole i 2015 og Helsingør MCkøreskole i 2019. Jeg har siden 2016 været leverandør til Forsvaret.

Jeg elsker mit job og det handler for mig om at, at eleverne får et hurtigt og tilfredsstillende forløb.

Et af mine succeskriterier er, at eleverne skal bestå både deres teori- og praktisk prøve første gang. Det er den bedste reklame for mig, og klart det bedste for eleverne.

Tine – kørelærer siden 2010

Bil: VW Golf VII
Underviser i kørekort til bil  og MC+ særlig godkendt til uddannelse af kørelærere

Om Tine
Jeg har været kørelærer siden 2011, men har været tilknyttet i administrationen på Rebekkavej Køreskole siden 2008. Jeg har desuden ansvaret for driften af Birkerød Køreskole, som er opstartet i 2015.

Plænlægning er alfa omega når man skal have kørekort. Hvis du tilrettelægger dit forløb fra starten, får du et hurtigt og billigt kørekort. Derudover skal der en portion gå-på-mod og ikke mindst lysten til at få kørekort – så går det hele let, sikkert og hurtigt.

Ulrik – kørelærer siden 2017

Bil: Jeep Compass
Underviser i kørekort til bil og mc

Om Ulrik
Det er sjovt at køre bil men processen op til, er dyb seriøs. Jeg lægger vægt på, at min undervisning er professionel, og at du som elev føler, at du får en kyndig vejledning så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Det er vigtigt for mig, at du kan begå dig sikkert ude på vejene for din egen og for alle andre trafikanters skyld.