MØD DIN KØRELÆRER

Emilio – kørelærer siden 2000

MC: Yamaha YFZ-N + Suzuki SV650
Underviser i kørekort til bil, trailer, MC, bus og lastbil + særlig godkendt til at uddanne kørelærere.

Om Emilio
Jeg har været kørelærer siden 2000, og stiftede Rebekkavej Køreskole i 2005, Birkerød Køreskole i 2015 og Helsingør MCkøreskole i 2019. Jeg har siden 2016 været leverandør til Forsvaret.

Jeg elsker mit job og det handler for mig om at, at eleverne får et hurtigt og tilfredsstillende forløb.

Et af mine succeskriterier er, at eleverne skal bestå både deres teori- og praktisk prøve første gang. Det er den bedste reklame for mig, og klart det bedste for eleverne.

Tine – kørelærer siden 2011

Bil: Tesla Model 3                                                                                                                                             MC: Suzuki SV650
Underviser i kørekort til bil + MC + særlig godkendt til uddannelse af kørelærere

Om Tine
Jeg har været kørelærer siden 2011, men har været tilknyttet i administrationen på Rebekkavej Køreskole siden 2008. Jeg har desuden ansvaret for driften af Birkerød Køreskole, som er opstartet i 2015.

Planlægning er alfa omega, når man skal have kørekort. Hvis du tilrettelægger dit forløb fra starten, får du et hurtigt og billigt kørekort. Derudover skal der en portion gå-på-mod og ikke mindst lysten til at få kørekort – så går det hele let, sikkert og hurtigt.

Atif – kørelærer siden 2011

Bil: Mercedes C-klasse
Underviser i kørekort til bil

Om Atif
Det er sjovt at køre bil men processen op til, er dyb seriøs. Jeg lægger vægt på, at min undervisning er professionel, og at du som elev føler, at du får en kyndig vejledning så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Det er vigtigt for mig, at du kan begå dig sikkert ude på vejene for din egen og for alle andre trafikanters skyld.

Ulrik – kørelærer siden 2018

Bil: Jeep Compass                                                                                                                                           MC: Suzuki SV650
Underviser i kørekort til bil og MC

Om Ulrik
Det at tage kørekort, skal være en god og behagelig oplevelse for eleven.

Jeg lægger vægt på, at have god tid til den enkelte elev og samtidig opretholde et højt faglig niveau, så det bliver en fornøjelse for den enkelte elev at få kørekort.

Javed – kørelærer siden 2008

Bil: Kia Proceed
Underviser i kørekort til bil

Om Javed

Hos mig er du i gode hænder. Jeg er meget mere end bare en kørelærer. Hos mig får du en seriøs, personlig, relevant, unik og sjov undervisning. Det skal være en god oplevelse at lære at køre bil, men jeg har også forventninger til mine elever. Jeg elsker at se en udvikling hos mine elever, og jeg elsker at lære fra mig. Netop derfor er jeg kørelærer og har været det i mere end 10 år.

Carolina – kørelærer siden 2020

Bil: Seat Leon
Underviser i kørekort til bil

Om Carolina

Jeg er en glad og tålmodig person og jeg går meget op i, at mine elever skal føle sig trygge, når de kører med mig. Det er min overbevisning, at man lærer bedst sådan.

Det er vigtigt for mig, at mine elever har et sjovt, lærerigt og spændende forløb.

Jeg har meget kendskab til biler, da jeg har arbejdet indenfor autobranchen. Derfor går jeg også meget op i det tekniske omkring bilen.